Naweek Nadink 81: Die Klipkouers wiele is weer aan die rol!

Eerstens wil ek groot om verskoning vra dat ek die afgelope tien weke so stil was. Soos jy teen dié tyd al weet, het ek en my gesin begin Februarie permanent teruggetrek Suid-Afrika toe en bly ons in Centurion (want Pretoria is 30 minute te ver van die Vrystaat af!).

Terselfdertyd het die Klipkouers-podsend die eerste Afrikaanse program op CliffCentral geword.

Ons het ook ʼn nuwe borg genaamd EXAH. Gaan luister bietjie na my onderhoud, Die manne van EXAH, om te hoor hoe hulle te werk gaan om besighede met 30% en meer te groei.

Dit beteken dat ek elke week in die CliffCentral-ateljee in Rivonia is waar ek in lewende lywe met Afrikaanse entrepreneurs en indrukmakers kan gesels. Natuurlik gaan ek aanhou om oorsese Klipkouers op te spoor met wie ek via Skype kan gesels.

Ek is ook betrokke by ʼn kommersiële groen Kanadese skoonmaakproduk genaamd InnuScience wat ons in die Ingilse besigheid (VanBroc) al vir ses jaar gebruik. Meer hieroor later.

Ek is regtig dankbaar om weer in my land en tussen my mense te kan wees, veral vir die voorreg om plekke as “toergids” vir my kinders te kan wys, lekker kos en nagereg te laat proe (melkkos!) en stories te vertel wat ʼn spesiale en belangrike deel van my grootwordjare uitmaak.

In die komende weke gaan ek jou ’n bietjie vertel oor hoekom ons teruggekom het en natuurlik hoe ons tans die dag tot dag lewe in Suid-Afrika ná 14 jaar in Ingilsland ervaar. Daar is immers ʼn realiteit aan Suid-Afrika wat nie altyd soos kondensmelk en moerkoffie proe nie, en dit sluit ons Afrikaners in.

Lekker week verder en onthou: Aanhouer Wen!

 

Wil jy jouself of jou besigheid verbeter?

Dalk droom jy van jou eie besigheid?

Begin dan hier met my besigheidshulpbron eBoek 52 propvol praktiese en eksklusiewe besigheids-en lewenswenke!
Laai af
close-link